Blog

I v malé kuchyni do L si vytvoříte funkční prostor

10.1.2024

Malé kuchyně mohou představovat velkou výzvu v otázce jejího uspořádání, ale s několika inteligentními nápady můžete vytvořit funkční a útulný prostor, který splní vaše potřeby. Pokud máte malou kuchyni, mohly by se vám hodit různé tipy a triky, jak využít každý dostupný centimetr ve vaší malé kuchyni do L.

Moderní nábytek do ložnice

27.11.2023

Ložnice je místem klidu a odpočinku, a výběr správného nábytku může tuto místnost proměnit v útulné útočiště před chaotickým světem venku. Moderní trend v nábytku do ložnice spočívá nejen v designu, ale i ve funkčnosti a maximálním využití prostoru.

Pokoj pro miminko musí být bezpečný, ale i hravý

19.9.2023

Očekávání přírůstku do rodiny je obdobím plným radosti a příprav. Jednou z nezbytností pro nového člena je vhodně vybavený pokojíček, kde bude trávit své první chvíle, růst a objevovat svět. Jak však vytvořit pokoj pro miminko, který zohlední potřeby malého človíčka i estetické preference rodičů?

Vestavěné skříně i do vaší předsíně

11.7.2023

Zařizujete si nové bydlení? Nebo si chcete pořídit nový nábytek do předsíně? Vestavěné skříně jsou skvělým řešením i do vaší předsíně! Tak neváhejte a odhalte všechny jejich přednosti!

Nová knihovna na míru

19.5.2023

Toužíte mít originální knihovnu, která splní všechny vaše požadavky a chytře využije prostor do posledního místečka? Nechte si vytvořit knihovnu podle svých představ. Nová knihovna na míru je tím pravým řešením!

Psací stůl na míru je nejlepší volbou

19.4.2023

Pracovní stůl je nezbytnou součástí každého dětského pokoje nebo pracovny. Ačkoliv je nabídka veliká a možností nespočet, ne vždy se nám hodí konfekční nábytek z prodejních řetězců. A možná ho ani nechceme. Protože přece jenom u něho trávíme spoustu času a nechceme se spokojit s řešením, které neodpovídá našim potřebám. Nechte si zhotovit psací stůl na míru podle vašich představ.

Dětský pokoj snů pro holku

27.2.2023

Zařizujete nový pokojík pro vaši princeznu nebo se chystáte k renovaci toho současného? Dejte si s ním záležet. Pokoj není pouze místností, v níž tráví vaše dítko spoustu času. Je zároveň jeho královstvím a útočištěm, kde se chce cítit příjemně a v bezpečí. Dětský pokoj snů není jen o nejnovějších moderních trendech ale i o maličkostech, které z něho vytvoří opravdový domov.

Vestavěné skříně do ložnice jsou jasnou volbou

21.12.2022

Sníte o tom, že se vám konečně vejdou do skříně všechny vaše věci a oblečení bude přehledně uspořádané na svém místě? Splňte si tento sen a pořiďte si vestavěné skříně do ložnice. Uvidíte, že po vaší staré skříni se vám určitě stýskat nebude. Vestavěné skříně do ložnice jsou jasnou volbou, také pokud se chystáte vybavit svůj nový byt či dům.

Dětský pokoj pro kluka musí být funkční a praktický

19.10.2022

Chystáte se zařizovat nebo renovovat dětský pokoj pro kluka? Ať už má váš synátor jakýkoliv vkus, základním prvkem každého pokojíčku je kvalitní nábytek rozdělený do několika zón tak, aby byl funkční a praktický.

Nová moderní kuchyně s ostrůvkem

30.8.2022

Zařizujete si nové bydlení nebo renovujete své stávající, a poohlížíte se po nových aktuálních trendech v oblasti kuchyní? Nová moderní kuchyně s ostrůvkem se rychle stane oblíbeným místem vašeho domova. Ostrůvek je nejen funkčním prvkem, ale také skvěle vypadá. Určitě splní vaše očekávání po všech stránkách. Nechte se inspirovat a získejte ve svém domově kuchyň, která vás každý den nadchne.

12 3