Vestavěné skříně i do vaší předsíně

11.7.2023

Zařizujete si nové bydlení? Nebo si chcete pořídit nový nábytek do předsíně? Vestavěné skříně jsou skvělým řešením i do vaší předsíně! Tak neváhejte a odhalte všechny jejich přednosti!

Proč si pořídit vestavěné skříně do předsíně?

Vestavěné skříně do předsíně vyřeší spoustu nedostatků vaší předsíně. Často právě tato místnost bývá před ostatními upozadněna. Ale mějte na paměti, že je právě tou, kterou vidíte vy i vaši hosté jako první, kdykoliv překročíte práh vašich vchodových dveří. Proto by na vás měla vydechnout kouzlo vašeho domova. Pokud však bude neuspořádaná a plná věcí, které „není, kam dát“, pak ji spíše přejdete s přivřenýma očima. Obzvláště v domácnostech, jež nedisponují technickou místností, či alespoň samostatným kumbálem, slouží právě předsíň jako odkladiště všech možných věcí. Odpověď na otázku, proč si pořídit vestavěné skříně do předsíně je tedy jasná. Protože vaše předsíň prokoukne a vy konečně získáte místo, kde všechny své věci přehledně uspořádáte.

Nezávazně poptat vestavěné skříně do předsíně 

Vestavěné skříně do předsíně na míru

Vestavěné skříně do předsíně na míru jsou velmi oblíbené, protože vám přinesou spoustu výhod. Mezi ty největší patří:

Chytré využití prostoru
Elegantní a čisté linie
Optické zvětšení místnosti
Variabilita vnějšího i vnitřního uspořádání
Snadný úklid
Pestrá nabídka materiálu i barev
A mnoho dalších…

Zapomeňte na otevřené skříně, kde si všichni prohlídnou vaše páry bot, bundy i všelijaké náčiní, které tu jednoduše odložíte, když přijdete. Díky vestavěným skříním do předsíně získá každá věc své místo, na kterém ji rychle najdete.

Uspořádání vestavěných skříní do předsíně

Jistě i vy brzy oceníte, že vnější i vnitřní uspořádání vestavěných skříní do předsíně je na vás! Sami si určíte, jak vám bude skříň vyhovovat i zda ji chcete mít až ke stropu. Tím využijete opravdu celý prostor a navíc vám odpadne nepříjemné stírání prachu ve výšce. Své úložiště tu najdou například sezónní věci. I vnitřní uspořádání vestavěných skříní si navrhnete tak, jak vám budete potřebovat. Toužíte mít bundy a kabáty přehledně pověšené? Pak zvolíte více prostoru pro ramínka. Potřebujete veliký botník? Není problém, aby se stal součástí skříně. Dáváte přednost zásuvkám? Pak zohledníme i tento požadavek. Obraťte se na nás, rádi vám s výběrem a návrhem poradíme!

Vestavěné skříně do předsíně od nás

Vestavěné skříně do předsíně od nás splní všechny vaše představy o dokonalé předsíni. Domluvte si nezávaznou konzultaci, na které probereme vše potřebné. Vytvoříme vám individuální 3D vizualizaci, která vám umožní nahlédnout do vaší budoucí předsíně. Věděli jste, že se dá pomocí vhodně rozmístěných zrcadel či vhodnému odstínu prostor opticky zvětšit? Nebo že pomocí vestavěných skříní dají využít i atypické prostory či místo pod schody? My ano! Rádi se s vámi podělíme o všechny naše zkušenosti. Společně tak vytvoříme vchodovou místnost, která splní všechny funkční i estetické požadavky.

Kontaktujte nás