Vestavěné šatní skříně na míru

27.1.2022

Mít svou vlastní šatnu je snem snad každé ženy. Žádná jedna skříň na půl s partnerem nebo tři police a jedna tyč na ramínka. Místo ve skříni - o to se prostě nechce dělit žádná. Nejedna mužská pracovna nebo technická místnost se tak dočkala svého konce a na její místo nastoupila šatna s vestavěnými šatními skříněmi na míru.

S vestavěnými šatními skříněmi na míru využijete prostor na maximum

Pokud bydlíte v malém bytě, ve kterém nemáte prostoru nazbyt, musíte využít každého centimetru prostoru. Nechat si zhotovit vestavěné šatní skříně na míru je jednoznačně nejlepším řešením, protože bude přesně pasovat do místa, které pro ni máte a navíc prostor využijete až ke stropu.

Málo místa? Řešením je vestavěná šatní skříň na míru

Zvolit si vestavěnou šatní skříň na míru je perfektní volba, pokud máte opravdu málo místa v místnosti, ve které ji chcete umístit. Třeba pokud vám díky umístění oken nebo dveří vznikne mělký prostor, do kterého by se klasická skříň rozhodně nevešla - vlastně v takovém případě vlastně ani jinou možnost nemáte.
Aby prostor působil opticky větší a skříň nepůsobila tak mohutně, zkuste na dveře skříní umístit zrcadlo.

Chci nezávazně poptat

Vestavěné skříně jako šatna

Pokud máte prostoru o něco více, například ve výklenku nebo pod schody, je to ideální místo pro vestavěné šatní skříně, které jsou téměř šatnou - má různorodější uspořádání, nemusí mít dno a lze do ní vejít.

Více o skříních na míru 

5 důvodů, proč si pořídit vestavěné šatní skříně

ušetříte místo
možnost výběru vlastního vnitřního uspořádání
chrání oblečení před prachem a slunečním zářením
máte vše na jednom místě
smysluplné využití “lichých” míst

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Naše prodejny