I skříně do podkroví mohou být účelné

22.7.2021

Toužili jste po patrovém domě a konečně ho máte? Pak možná právě stojíte před rozhodováním, jak takové podkroví prakticky a účelně zařídit, aby bylo využito každého místa. V běžném nábytku je téměř nemožné pořídit vyhovující skříně do podkroví, proto rozhodně doporučujeme nechat si je vyrobit na míru.

Skříně do podkroví v ložnici nebo v šatně

Do podkroví často bývají situovány ložnice, pokoje a šatny - tedy místnosti, jejichž doménami a jedním z nejdůležitějších kusů nábytku bývají právě skříně. Ale jak mít plnohodnotné skříně do podkroví, když máte zkosený strop a málo místa?

Chci nezávazně poptat

Vestavěné skříně do podkroví

Řešením jsou samozřejmě vestavěné skříně do podkroví. Ovšem ani ty však stropy nijak nezvýší, proto je kromě nábytku na míru naprosto zásadní správné rozvržení a uspořádání místnosti.

Chci návrh interiéru

Výhody vestavěných skříní do podkroví

jednolité spojení se stěnami, stropem a podlahou
nábytek přesně do vašeho prostoru
žádné mezery
vnitřní uspořádání dle vašich představ
vestavěné skříně do podkroví šetří místo
možnost namontování i na nerovnou zeď

Skříně do podkroví dle vašich představ

Skříně do podkroví (stejně jako jakékoliv jiné skříně) si můžete vytvořit přesně na míru a podle představ - sami si vybíráte dekor, typ dveří, zrcadlo či prosklení, úchytky - vše bude ladit, protože skříně můžete přizpůsobit vašemu interiéru.

Více o skříních do podkroví se dočtete zde.

Skříně do podkroví v okolí Hradce Králové i Pardubic

Zakázky na skříně do podkroví realizujeme v širokém okolí měst Mladá Boleslav, Jičín, Hradec Králové a Pardubice, ve kterých najdete také naše prodejní expozice.

Prodejny INDECO INTERIÉRY

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.