Rohové kuchyně na míru

27.1.2021

Kuchyně je středobodem domova, kolem kterého se točí veškeré dění v domácnosti. I proto je její výběr velmi důležitý. V současné době patří mezi nejoblíbenější rohové kuchyně na míru. Jsou totiž ideálním řešením, jak nejlépe, nejpraktičtěji a nejefektivněji využít celý prostor v kuchyni.

rohová kuchyně

Velká pracovní plocha v rohové kuchyni na míru

Rohové kuchyně na míru jsou perfektním řešením do prostorů, které nejsou nijak veliké a vy potřebujete každý centimetr místa. Díky tomuto uspořádání totiž vznikne velká pracovní plocha a vy budete mít spoustu prostoru pro vaření. Rovněž vám vznikne i více úložného prostoru díky rohové skříňce. Zároveň se ale hodí i do velkých místností a do netradičně řešených interiérů.

Kuchyně na míru

Vše při ruce

Když vaříte a připravujete jídlo, je potřeba mít všechno potřebné při ruce. Vždy je dobré mít na paměti také například to, jak daleko je dřez od plotýnky - například při přecezení uvařených těstovin, abyste nemuseli s horkým hrncem běhat z jednoho konce kuchyně na druhý.

Praktický trojúhelník v rohové kuchyni na míru

Rohová kuchyně na míru umožňuje rozmístit komponenty lednice - dřez - plotýnka do takzvaného kuchyňského trojúhelníku, díky kterému je pohyb po kuchyni maximálně efektivní. Protože z jeho středu dosáhnete na obě dvě strany linky, aniž byste museli udělat hodně kroků.

Díky rohové kuchyni na míru získáte více místa

Další výhodou rohové kuchyně na míru je maximální využití podlahové plochy při zachování vzdušnosti prostoru. Také nabízí mnohem víc úložného místa než běžná rovná kuchyně. Navíc se díky různým výklopným či otočným systémům z dříve nepraktického rohu stala plnohodnotná součást linky.

Máte dotazy?

Potřebujete rohovou kuchyň na míru? Pokud potřebujete poradit, rádi vám pomůžeme a s našimi dlouholetými zkušenostmi se s vámi podělíme. Případně nás navštivte v jedné z našich prodejen. Všechny naše kuchyně se vyznačují kvalitními materiály a designovou promyšleností.

Chci nezávazně poptat