Psací stůl na míru je nejlepší volbou

19.4.2023

Pracovní stůl je nezbytnou součástí každého dětského pokoje nebo pracovny. Ačkoliv je nabídka veliká a možností nespočet, ne vždy se nám hodí konfekční nábytek z prodejních řetězců. A možná ho ani nechceme. Protože přece jenom u něho trávíme spoustu času a nechceme se spokojit s řešením, které neodpovídá našim potřebám. Nechte si zhotovit psací stůl na míru podle vašich představ.

Psací stůl na míru bude mít tu správnou výšku

Výběr psacího stolu není radno podceňovat. Jednou z nejdůležitějších vlastností, které by měl mít, je vhodná výška. Ať už u něj bude sedět dítě nebo dospělý člověk, vždy by měl sedět ve správné poloze. Většinou u stolu trávíme někdy i hodiny, a pokud budeme sedět ve špatné pozici, zaděláváme si tím na problémy se zády. Proto je mnohdy psací stůl na míru nejlepší a jedinou možnou volbou.

Rádi vám poradíme se správným výběrem

Jestli si nejste jistí, jak by měl váš budoucí psací stůl vypadat, rádi vám poradíme. Především je potřeba si zodpovědět několik otázek. Pro koho je stůl určen? Jak často ho bude využívat a k čemu? Bude na něm počítač, notebook nebo jen monitor? Jsou potřeba úložné prostory? Kolik na něj máte místa? Po zodpovězení těchto otázek nám vyjde ten pravý psací stůl na míru přesně pro vás.

Chci nezávazně poptat stůl na míru

Výška stolu podle pravých úhlů

Jak jsme již zmiňovali, výška stolu je zásadní. Podle čeho ji ale vybrat? Můžete se řídit pravidlem pravých úhlů - to znamená, že když si ke stolu sednete a položíte ruce na desku, kolena, kyčle i lokty by měly svírat pravý úhel. Samozřejmě záleží také na kvalitní židli, která se dá polohovat. Většinou se výška psacího stolu pohybuje kolem 75 centimetrů.

Cena psacího stolu na míru

Výsledná cena psacího stolu na míru je závislá od materiálu, velikosti a doplňcích. Ačkoliv masivní dřevo je jednoznačně nejkvalitnější, je také nejdražší. Ovšem může být vyroben i z dřevotřísky, lamina nebo jiných materiálů.

Nejlevnější variantou je stůl složený pouze z pracovní desky a nohou. Ale podle vašeho přání zhotovýme stůl rohový, atypický, se skříňkami a podobně.

Více o kancelářském nábytku 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.