Nebojte se matu na nábytkových dvířkách

27.8.2020

Lesk versus mat. To jsou věční rivalové. A obě strany mají své skalní příznivce a odpůrce. Oba se na výsluní pravidelně střídají - nějakou dobu chtějí všichni lesklá nábytková dvířka, po pár letech hrajem prim naopak mat.

Nyní vedou matná nábytková dvířka

Matné povrchy jsou v současné době módní, a tedy stále žádanější. A my jich máme v nabídce slušnou řádku - matné a supermatné fólie na nábytková dvířka od předního českého výrobce Trachea vás nadchnou.

Nábytková dvířka s T.effectem

Novinkou je unikátní laminovaný materiál označený T.effect. Nabízí velmi vysokou materiálovou kvalitu (MDF, ABS hrany, PUR lepení), která jde ruku v ruce se špičkovým estetickým efektem. Nábytková dvířka mají nádhernou a naprosto stejnorodou barevnost, což je dáno vrstvou dekoračního papíru, kterou kryje lak s UV odolností.

Dvířka Trachea

Největší předností – alespoň podle nás – je ovšem to, že dvířka Trachea mají z obou stran stejnou barvu. T.effect je tak věrný svému názvu – je efektní, působí luxusně a výjimečně, ale pokud se podíváte na cenovku, budete více než příjemně překvapeni. Laminovaná matná dvířka za tuto cenu se zdají být utopií. U nás je to ovšem možné.

Nábytková dvířka jako obklad

Matný T.effect umí v interiéru plnit řadu funkcí. Vedle nábytkových dvířek jej můžeme úspěšně použít třeba i jako plošný obklad. Svou elegancí k tomu přímo vybízí.

Kuchyně bílé matné

Asi nejvíce oblíbené jsou v současné době kuchyně bílé matné. Ovšem zde se jedná o moderní, ale zároveň i klasickou záležitost. A s dvířky s T.effectem pak bude vypadat naprosto famózně.

Chci kuchyni

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás. Dodáváme kuchyně na míru, vestavěné skříně, atypické skříně do podkroví, atypické skříně na míru, moderní designové kuchyně na míru, interiérové dveře, posuvné stěny pro rozdělení místností. Naše výroba se vyznačuje přesností, pečlivostí a velmi vysokou náročností na kvalitu výroby.

Chci nezávazně poptat