Nová moderní kuchyně s ostrůvkem

30.8.2022

Zařizujete si nové bydlení nebo renovujete své stávající, a poohlížíte se po nových aktuálních trendech v oblasti kuchyní? Nová moderní kuchyně s ostrůvkem se rychle stane oblíbeným místem vašeho domova. Ostrůvek je nejen funkčním prvkem, ale také skvěle vypadá. Určitě splní vaše očekávání po všech stránkách. Nechte se inspirovat a získejte ve svém domově kuchyň, která vás každý den nadchne.

Prodejní expozice Indeco 

Moderní kuchyně s ostrůvkem je skvělým řešením

Moderní kuchyně s ostrůvkem jsou skvělým řešením pro všechny domácnosti. I ti nejnáročnější zákazníci ocení všechny výhody, které nápaditý ostrůvek uprostřed nabízí. Které mezi ně patří?

větší pracovní plocha
více úložných prostorů
designový prvek
originální a nápaditý

Ať už máte kuchyň v jakémkoliv stylu, do kuchyňského ostrůvku se díky těmto přednostem zamilujete i vy!

Návrh moderní kuchyně s ostrůvkem na míru

Láká moderní kuchyně s ostrůvkem i vás? Splňte si sen o dokonalé kuchyni se vším všudy. Díky tomuto chytrému řešení získáte úložný i pracovní prostor navíc. Nechte si zhotovit návrh moderní kuchyně s ostrůvkem na míru a užívejte si originální a designový prvek, který přitáhne pozornost nejedné návštěvy! Při první konzultaci probereme vaše požadavky, poté společně vytvoříme 3D návrh, jenž vám pomůže představit si, jak bude vaše kuchyně vypadat. Zároveň budete vědět, s jakou finanční částkou můžete počítat. Po schválení 3D návrhu už vás čeká jeho realizace.

Získat návrh kuchyně s ostrůvkem

Kvalitní moderní kuchyně s ostrůvkem

Při výběru nové kuchyně si dejte záležet, určitě se vám to vyplatí. Kvalitní moderní kuchyně s ostrůvkem vám vydrží dlouhé roky bez známek opotřebení. Jsou zhotoveny z odolných materiálů, které jsou osvědčené, a jejich přednosti brzy oceníte. Nechystáte se předělávat celou kuchyň, ale chcete svou stávající vymazlenou kuchyňskou linku doplnit o ostrůvek? Pokud to dispozičně lze vyřešit, není problém ostrůvek pořídit dodatečně. Obraťte se na profíky, kteří vám navrhnou ostrůvek, který dokonale splyne s rázem vašeho interiéru.

Moderní kuchyně s ostrůvkem jako místo setkání

Kuchyně se stávají srdcem domova, kde se nejčastěji potkáváme, proto se v ní všichni chceme cítit dobře. Trendem poslední doby je propojení kuchyně s obývákem, čímž získáme nejen otevřený prostor, ale i další výhody. Ty ocení především kuchaři či kuchařky, kteří se otáčí u plotny či při úklidu, a zároveň mohou sdílet zážitky s ostatními. Zkrátka nejsou zavření v oddělené místnosti, kde nemají o dění přehled. Ostrůvek propojí kuchyňskou část s obývací, skvěle poslouží jako „stoleček“ pro kávu či bar. Můžete u něj i vyřídit nejdůležitější úkoly třeba na notebooku. Uvidíte, že se vaše nová moderní kuchyně s ostrůvkem rychle stane oblíbeným místem setkávání členů i vaší domácnosti.