Moderní kuchyně do U na míru vašim snům

30.11.2021

Místa v kuchyni nikdy není dost, a pokud to prostor aspoň trošku umožňuje, doporučujeme našim klientům vytvoření moderní kuchyně do tvaru U. Výhodou je nejen velká pracovní plocha a spousta úložného prostoru, ale také variabilita a hra s prostorem.

Proč si nechat vyrobit kuchyni do U právě u nás?

Zvažujete, zda pořídit novou kuchyni do U v běžném obchodním době s nábytkem, nebo se chcete nechat hýčkat a mít dalších 20 či 30 let spolehlivou a originální kuchyni na míru svým snům?

Zakázkové výrobě se věnujeme od roku 1995.
Máme vlastní výrobu a plníme sny i těm nejnáročnějším zákazníkům.
Podrobná konzultace a dokonalý 3D návrh je základem úspěšného výsledku.
Zakládáme si na přesnosti, pečlivosti a rychlosti výroby.
Záruka na kuchyňská dvířka je 7 let.
Navštívit nás můžete v kamenných prodejnách v Hradci Králové, Pardubicích, Mladé Boleslavi a v Jičíně.

Nezávazně poptat

Nechte návrh kuchyně do U na profesionálech

Výhodou kuchyně do tvaru U je využití ergonomie prostoru a optimální rozložení spotřebičů. Díky tomu budete mít vždy vše při ruce a zbytečně se v „magickém trojúhelníku“ lednice-sporák-dřez nenaběháte.

U moderních kuchyní do U je důležité dát si pozor na otevírání skříněk a šuplíků, aby se nepřekrývaly a zároveň poskytly dostatek úložného prostoru. Malou nevýhodou mohou být dvě rohové skříňky, ale i zde lze snadno prostor využít například drátěným programem. V našich prodejnách vám ukáže možná řešení a rádi vám pomůžeme s výběrem na míru vašim potřebám.

Chci profesionální návrh

Důležitou roli hraje také světlo

Práce se světlem je při návrhu interiéru klíčová, proto naši architekti rádi navštěvují místo osobně, aby mohli následně se světlem vhodně pracovat. Nejedná se pouze o velikost okna, ale také světovou stranu, případné stínění a v neposlední řadě také o využití času v kuchyni. Bude kuchyně využita pouze pro vaření? Nebo, jak je u moderních kuchyní U oblíbené, vznikne z jednoho ramene bar k posezení, kde se bude snídat či večer povídat s přáteli? Vhodné světlo osvítí nejen pracovní plochu, ale vytvoří i příjemnou atmosféru u jídla.

Kam vyrazit pro kuchyni snů?

V INDECO INTERIÉRY vás provedeme celou realizací. Od první konzultace, přes zaměření prostoru, vytvoření návrhu, vlastní výrobu až po finální montáž. Rádi spojíme vaše přání a představy dohromady s našimi zkušenostmi tak, aby výsledná kuchyně byla praktická a vymazlená do poslední úchytky. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.