Nová knihovna na míru

19.5.2023

Toužíte mít originální knihovnu, která splní všechny vaše požadavky a chytře využije prostor do posledního místečka? Nechte si vytvořit knihovnu podle svých představ. Nová knihovna na míru je tím pravým řešením!

knihovna na míru

Výhody knihovny na míru

Knihovna na míru je snem mnoha milovníků knih, ale nejen jich. Snad každý touží mít ve svém domově věci uspořádané tak, aby každá měla své místo. Ale ne všichni na to mají prostor. Největší předností knihovny na míru je jeho efektivní využití. Ale tím její výhody rozhodně nekončí. Jaké jsou další?

Rozměry na přání
Variabilita uspořádání knihovny
Originální řešení
Pestrý výběr materiálu, barev i dekorů

Výhody knihovny na míru ocení všichni členové domácnosti! Tento kousek nábytku se nehodí pouze do obýváků. Své místo si najde také v pracovně, dětském pokoji, nebo lze šikovně vyplnit dosud prázdné prostory. Své využití tak nalezne třeba výklenek pod schody či zkosený strop v podkroví.

Nezávazně poptat 

Praktická knihovna na míru

Knihovna na míru je skvělým řešením do všech domácností, ale i do vaší kanceláře nebo do škol či školek. Ať už potřebujete knihovnu malinkou nebo přes celou zeď až ke stropu, není problém takovou navrhnout. Navíc si sami zvolíte, jaké police a uspořádání chcete mít. Vyberete si jednoduše jejich rozměry i to, které budou otevřené a které ne. Uzavíratelné poličky jsou chytrou vychytávkou, protože ne všechny dokumenty vypadají v otevřených policích úhledně a uspořádaně. Dalším typem, který se hodí do nejedné domácnosti, jsou vestavěné knihovny na míru. Pokud chcete maximálně využít místo a v interiéru máte raději čisté linie, pak je pro vás vestavěná knihovna jasnou volbou.

Knihovna na míru jako designový prvek

Využijte svou knihovnu na míru nejen pro úschovu knih a jiných publikací. Pokud si s ní trošku pohrajete, stane se skvělým designovým prvkem, který si zamilujete. Jak na to? Zvolte barvu a dekor hodící se ke stylu vašeho interiéru. U většiny výrobců si můžete zvolit i netradiční a atypické tvary polic, nebo i celé knihovny, čímž si vytvoříte neokoukaný a jedinečný kousek nábytku. Poličky v knihovně nemusí sloužit pouze svému prvotnímu účelu. Vdechněte jim kouzlo pomocí různých dekorací, rámečků s fotkami či květin. Vždyť především takové maličkosti vytváří neopakovatelnou atmosféru vašeho domova.

Knihovna na míru od nás

Toužíte po dokonalé vestavěné knihovně na míru? Obraťte se na nás! Rádi vás provedeme od prvotní konzultace o vašich představách, přes zhotovení 3D návrhu, výrobu a následnou montáž. Najdete tak u nás ucelený servis, což vám ušetří mnoho času. Velkou výhodou je, že výroba nábytku probíhá také u nás, takže se pod jeho kvalitu můžeme bez váhání podepsat. Navštívit nás můžete na našich prodejních expozicích v Hradci Králové, Pardubicích, Mladé Boleslavi nebo Jičíně. Zakázky však provádíme po širokém okolí. Knihovna na míru od nás vám zaručí nejen precizní zpracování, ale také dlouhou životnost. Tak na nic nečekejte, těšíme se na vás!

Kontaktujte nás