Dětský pokoj pro kluka musí být funkční a praktický

19.10.2022

Chystáte se zařizovat nebo renovovat dětský pokoj pro kluka? Ať už má váš synátor jakýkoliv vkus, základním prvkem každého pokojíčku je kvalitní nábytek rozdělený do několika zón tak, aby byl funkční a praktický.

Do dětského pokoje pro kluka patří kvalitní nábytek

Dětský pokoj pro kluka se od toho dívčího odlišuje především v použitých barvách, protože nábytek potřebují kluci i holky stejný. Nejdůležitějším prvkem je postel s kvalitní matrací, psací stůl a dostatek úložného prostoru.

3 základní zóny v dětském pokoji

Při zařizování dětského pokoje pro kluka myslete na to, aby se v něm nacházely tři základní zóny:

1. klidné místo na spaní
2. místo na hraní a relaxaci
3. pracovní koutek

Nezapomínejte také na dostatečné centrální osvětlení doplněné o lampičku u psacího stolu a postele.

Funkční a kvalitní nábytek na míru

Dětský pokoj je zkrátka místem, kde váš syn tráví nejvíce času. Proto navrhujeme a vyrábíme kvalitní a funkční nábytek na míru tak, aby byl co nejvíce využitý potenciál celého pokoje. Také samozřejmě bereme v potaz představy a potřeby vás a hlavně vašeho syna, protože možností jak zařídit dětský pokoj pro kluka je nespočet.

Záleží nám na individuálním přístupu a také na tom, aby byl výsledný pokoj nejenom krásný na pohled, ale i perfektně funkční a aby splňoval všechny ekologické a bezpečnostní normy.

Chci nezávazně poptat

Dětský pokoj pro kluka pod taktovkou našich designérů

Svěřte dětský pokoj pro kluka do rukou našich bytových designérů, kteří pro vašeho syna vytvoří návrhy jednotlivých kusů nábytku včetně 3D vizualizace. Takto budete mít přesnou představu o tom, jak bude výsledný pokoj vypadat ještě předtím, než se pustíme do práce.

Případně se nemusíte bát přijít s vlastním návrhem. Nábytek umíme vyrobit i podle vašeho návrhu nebo obrázkové předlohy.

Více o dětských pokojích

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.